Vacature Servicemedewerker Parkeergarage/Cityhost

Amsterdam


Per direct zijn we op zoek naar een Servicemedewerker Parkeergarage/Cityhost voor ons project in Amsterdam voor 32 tot 40 uren per week en in de nabije toekomst mogelijk ook een aantal uren in Almere. De uren worden over meerdere dagen verdeeld, zowel op doordeweekse dagen als op zaterdag en zondag.

Als Servicemedewerker Parkeergarage/Cityhost bedien en onderhoud je de parkeerapparatuur, los je storingen op, zorg je dat de parkeergarage schoon en veilig is, straal je gastheerschap uit aan bezoekers, beantwoord en behandel je vragen van bezoekers en signaleer en rapporteer je onregelmatigheden.

Ben jij de zelfstandige, representatieve kandidaat met goede communicatieve vaardigheden? Ben je woonachtig in Amsterdam of Almere, per direct beschikbaar, flexibel ten aanzien van inzet, werkzaamheden en werktijden? Ben je bereid het interne opleidingstraject te volgen? Spreekt de functie van Cityhost jou aan? Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren.

Stuur je sollicitatie via de link 'solliciteer direct' of per mail en voorzien van CV naar pz@inpublic-nederland.nl

Werken bij InPublic

en carrière maken

InPublic is een energieke en professionele organisatie waar je samenwerkt met enthousiaste en gemotiveerde ambachtslieden.
Wij zijn altijd op zoek naar goede en gemotiveerde mensen die geïnteresseerd zijn in de functie van parkeercontroleur, buitengewoon opsporingsambtenaar (Boa) of service medewerker

Die functie kan alleen goed vervuld worden als je te allen tijde bereid bent om jezelf en anderen continu te helpen zodat je eigen werk en dat van anderen beter wordt.

"Wil je je ontwikkelen en wil je groeien?"

Solliciteer direct!

Carrière bij InPublic


InPublic behoort bij de ambitieuze werkgevers van Nederland. Daar horen goede voorwaarden bij en die biedt InPublic je.
Opleiding en ontwikkeling vinden wij enorm belangrijk. Daarom hebben we de InPublic Academy opgezet waar je de kans krijgt om je (bij) te scholen. We werken output gericht, kijken naar jouw persoonlijke ontwikkeling maar ook naar de teamcompetenties. Wij sturen op resultaten en bieden je permanente (bij) scholing aan om je te helpen bij het realiseren van de doelstellingen .

Heb je de juiste mentaliteit? Wil je toegevoegde waarde leveren? Wil je je ontwikkelen en wil je groeien? En een goed salaris ontvangen?
Solliciteer dan direct.